Referenties

Drummen elektrotechniek is een InstallQ elektrotechnisch installateur en een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Wij zijn trots op ons vakmanschap en we stellen onze opdrachtgevers graag tevreden. Wil je weten wat zij zeggen? Kijk dan eens naar onze referenties.

APS europrotech bv Stein

Op zoek naar een vakman op electro en computer netwerk systemen gebied kwam ik in contact met Danny van Drummen elektrotechniek. Het werk wat voor mijn bedrijf op dat terrein moet worden gedaan is enerzijds van structurele aard (systemen aanleggen) en anderzijds van trouble-shoot karakter. In beide gevallen heeft Danny, in de afgelopen jaren, tot mijn grote tevredenheid professioneel werk geleverd. Komt afspraken na, weet op actuele zaken direct in te spelen en is netjes in de afwerking. Ook denkt hij altijd actief mee over zaken zodat de systemen ook altijd up-to-date zijn. Ook is onder zijn leiding bij mij een kantoor gerenoveerd. Het project bestond niet allen uit electro zaken maar ook bouwkundige zaken. Hij omringde zich met zeer vakbekwame mensen en het project werd binnen een korte tijd prima opgeleverd. Er zijn in de periode daarna (nu wel meer dan 5 jaar) geen problemen opgetreden.

Kiki, Retersbeek

Waterschade in de meterkast. Nadat we hadden gebeld een snelle afhandeling en oplossing voor het probleem. Binnen een dag was oorzaak gevonden en opgelost.

Jackues Starreveld, Manager stichting Schoon GMS Heerlen

Door een relatie werd ik in 2011 gewezen op het bedrijf van Danny Drummen van Drummen elektrotechniek. Nadat ik zijn voicemail had in gesproken, werd ik keurig teruggebeld. Een en ander resulteerde in een afspraak ter plekke, waarbij ik snel overtuigd was van de professionele kwaliteiten van Danny. Zoals afgesproken kreeg ik nog diezelfde week een duidelijke, aantrekkelijke offerte. Vervolgens werd de klus professioneel geklaard. De afgelopen jaren hebben wij meerdere keren gebruik gemaakt van het bedrijf en iedere keer tot volledige tevredenheid. Daarnaast bleek in de praktijk dat Danny zijn afspraken m.b.t. service keurig nakwam; waar mogelijk heeft hij ons de nodige keren meteen uit de brand geholpen.

Jac Wels, Stein

Als particulier ontbreekt mij iedere kennis van electro zaken maar ik wordt, zeker in de huidige tijd, nog al eens geconfronteerd met op te lossen zaken die dan meestal ook nog van dringende aard zijn. Hij is goed bereikbaar, reageert snel en adequaat en lost zaken prompt en netjes op, Heeft overzicht over de problematiek en weet ook nog meestal een advies uit te brengen om probleem gebieden voor de toekomst te vermijden. Heeft voor mij ook een stap voor stap onderzoek gedaan naar mijn relatief hoog stroomverbruik waaruit ik maatregelen heb kunnen realiseren die tot een lager stroomverbruik hebben geleid.

Wilbert, Beek

De mensen van Drummen elektrotechniek hebben onze renovatiewoning en tuin compleet voorzien van nieuwe elektriciteit. Door het gedegen advies en de goede afwerking kunnen wij nu optimaal gebruik maken van alle comfort. Voor een volgende klus zal ik hun zeker weer contracteren.

Adres

Bergstraat 4
6166 CD Geleen

Contact

T 046 4105050 M 06-55337148
E info@drummenelektro.nl

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende kostenopgave,
bel of mail ons, we maken er werk van