Van nieuwbouw, verbouwing tot en met renovatie

Drummen elektrotechniek staat garant voor een vakkundig advies. Van idee tot en met uitvoering. Een verbouwing of renovatie van uw woning is vaak het uitgelezen moment om de bestaande installatie aan te passen naar de huidige stand van zaken of uit te breiden naar de vraag van vandaag.

Drummen electrotechniek
Domotica

Domotica oftewel huisautomatisering maakt een steeds grotere opmars in ons leven. Denk hierbij aan instelbare sfeerverlichting, alarmsystemen, elektrische rolluiken en gordijnenrails of de verwarmingsthermostaat. Drummen elektrotechniek maakt uw huisinstallatie volledig programmeerbaar. Gemakkelijker kan haast niet.

Drummen electrotechniek

Telefonie en televisie

Telefonie gaat steeds meer draadloos, maar we blijven toch nog steeds waarde hechten aan een vaste telefoonlijn in huis of op de zaak. Of het nu analoog, via ISDN of via de (glasvezel)kabel gaat, Drummen elektrotechniek beschikt over de kennis en kunde om u probleemloos te laten telefoneren op welke plek in huis of op de zaak dan ook.

Drummen electrotechniek
Tuinverlichting

De elektrische installatie in uw tuin moet natuurlijk tiptip in orde zijn. U wilt geen losse snoeren tussen de planten of ondeugdelijke stroomverbindingen in uw tuin. Drummen elektrotechniek zorgt voor een veilige aanleg van uw elektrisch installatie in uw tuin, maar ook voor de aanleg van stopcontacten voor het elektrisch gereedschap. Een goed advies vooraf, bespaart u heel veel graafwerk achteraf.

Drummen electrotechniek

Zonne-energie

Duurzaamheid, kwaliteit en besparing zijn daarbij de sleutelwoorden. Van idee tot advies, van bestelling tot montage. Drummen elektrotechniek levert een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige zonne-energie producten. Wij sommen ze graag voor u op en geven daarbij een korte heldere uitleg. Duurzame zonne-energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Maak vrijblijvend een afspraak en overtuig uzelf van de vele voordelen van de zon én onze expertise.

Drummen electrotechniek
Data-bekabeling

Onze wereld is vandaag de dag voor een groot deel digitaal geworden. Probleemloos hiervan gebruik maken, valt en staat bij een goede (draadloze) bekabeling van het netwerk. Drummen elektrotechniek is specialist in de aanleg van deze bekabeling waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw computer, printer, tablet of laptop.

Drummen electrotechniek

Groepenkasten

Ontbreekt er nog een aardlekschakelaar in uw groepenkast? Wilt u meer elektrische groepen toevoegen aan de bestaande installatie? Een uitbreiding of aanpassing in uw groepenkast is dan de oplossing. Drummen elektrotechniek adviseert u hier graag in en levert gecertificeerd vakwerk om de uitbreiding of aanpassing in de groepenkast te realiseren.

Adres

Bergstraat 4
6166 CD Geleen

Contact

T 046 4105050 M 06-55337148
E info@drummenelektro.nl

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende kostenopgave,
bel of mail ons, we maken er werk van