Als u een nieuw huis gaat bouwen, hoort daar natuurlijk een feilloos werkende installatie bij. DRUMMEN elektrotechniek staat garant voor een vakkundig advies. Van idee tot en met uitvoering. Een verbouwing of renovatie van uw woning is vaak het uitgelezen moment om de bestaande installatie aan te passen naar de huidige stand van zaken of uit te breiden naar de vraag van vandaag. Denk hierbij aan het verplaatsen en/of bijplaatsen van schakelaars, stopcontacten, telefoon-, televisie- en computeraansluitingen. Ook hierin adviseren wij graag en leveren maatwerk van idee tot en met de uitvoering.

BIJ COMPLETE WOONHUIS ELEKTRA
WINTER KORTING 15% OP ELEKTRA

BIJ COMPLETE KEUKEN ELEKTRA
GRATIS T.W.V. €150,-
1 Stuk 240V voeding t.b.v. apparatuur of
GRATIS 4 WANDCONTACTDOZEN
boven Keukenblad

BIJ COMPLETE BADKAMER ELEKTRA
50% KORTING AARDINGSMAT
Aardingsmat in vloer volgens NEN 1010, geleverd en gemonteerd


Duurzaamheid, kwaliteit en besparing zijn daarbij de sleutelwoorden. Van idee tot advies, van bestelling tot montage. Drummen elektrotechniek levert een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige zonne-energie producten. Wij sommen ze graag voor u op en geven daarbij een korte heldere uitleg. Duurzame zonne-energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Maak vrijblijvend een afspraak en overtuig uzelf van de vele voordelen van de zon én onze expertise.


Er is niets zo vervelend dan een storing in de elektrische installatie. Een elektriciteitsgroep of aardlekschakelaar die regelmatig door overbelasting uitvalt. Een slecht TV-signaal, trage computer of ruisende telefoon? Voor DRUMMEN elektrotechniek is de oplossing nooit ver weg om u weer zorgeloos te laten genieten van uw elektrische installatie.


Ontbreekt er nog een aardlekschakelaar in uw groepenkast? Wilt u meer elektrische groepen toevoegen aan de bestaande installatie? Een uitbreiding of aanpassing in uw groepenkast is dan de oplossing. DRUMMEN elektrotechniek adviseert u hier graag in en levert gecertificeerd vakwerk om de uitbreiding of aanpassing in de groepenkast te realiseren.

1x 1-PHASE+N A-MERK GROEPENKAST ERIN VERWERKT:
• 2 stuks aardlekschakelaar 40A/0,03A 1P+N.
• 6 stuks automaat 16A B 1P+N.
• 1 hoofdschakelaar.
NU INCL. MONTAGE EN BTW €790,-

1x 1-PHASE+N A-MERK GROEPENKAST ERIN VERWERKT:
• 3 stuks aardlekschakelaar 40A/0,03A 1P+N.
• 8 stuks automaat 16A B 1P+N.
• 1 hoofdschakelaar.
NU INCL. MONTAGE EN BTW €890,-

1x 3-PHASE+N A-MERK GROEPENKAST ERIN VERWERKT:
• 3 stuks aardlekschakelaar 40A/0,03A 1P+N.
• 9 stuks automaat 16A B 1P+N.
• 1 hoofdschakelaar 4 polig.
NU INCL. MONTAGE EN BTW €950,-


De elektrische installatie in uw tuin moet natuurlijk tiptip in orde zijn. U wilt geen losse snoeren tussen de planten of ondeugdelijke stroomverbindingen in uw tuin. DRUMMEN elektrotechniek zorgt voor een veilige aanleg van uw elektrisch installatie in uw tuin, maar ook voor de aanleg van stopcontacten voor het elektrisch gereedschap. Een goed advies vooraf, bespaart u heel veel graafwerk achteraf.


Telefonie gaat steeds meer draadloos, maar we blijven toch nog steeds waarde hechten aan een vaste telefoonlijn in huis of op de zaak. Of het nu analoog, via ISDN of via de (glasvezel)kabel gaat, DRUMMEN elektrotechniek beschikt over de kennis en kunde om u probleemloos te laten telefoneren op welke plek in huis of op de zaak dan ook.


Een goed werkende bekabeling is doorslaggevend voor de beeldkwaliteit op televisie of de geluidskwaliteit op de radio. Of u nu analoog kijkt en luistert of digitaal. DRUMMEN elektrotechniek is specialist in de aanleg van deze bekabeling waardoor u zorgeloos kunt genieten van beeld en geluid.


Onze wereld is vandaag de dag voor een groot deel digitaal geworden. Probleemloos hiervan gebruik maken, valt en staat bij een goede (draadloze) bekabeling van het netwerk. DRUMMEN elektrotechniek is specialist in de aanleg van deze bekabeling waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw computer, printer, tablet of laptop.


Domotica oftewel huisautomatisering maakt een steeds grotere opmars in ons leven. Denk hierbij aan instelbare sfeerverlichting, alarmsystemen, elektrische rolluiken en gordijnenrails of de verwarmingsthermostaat. DRUMMEN elektrotechniek maakt uw huisinstallatie volledig programmeerbaar. Gemakkelijker kan haast niet.
DRUMMEN elektrotechniek | Augustinusstraat 100 6161 AN Geleen | T 046 - 410 50 50 | E contact@drummen-elektrotechniek.nl